Het is onzeker welke tochten kunnen plaatsvinden, check updates bij “laatste berichten” → →

Je kunt je aanmelden voor een zeiltocht door onderstaand formulier in te vullen. De data waarop de tochten worden gevaren vind je onder het menu Evenementen. Inschrijving sluit 3 weken voor de start van een tocht. Inschrijving is niet vrijblijvend: bij afmelding binnen 3 weken voor een tocht worden de vaarkosten doorberekend. Annulering is kosteloos mogelijk tot 3 weken voor aanvang van een tocht door bericht aan indelingscommissie@czt.nlVoor de tochten van CZT Buitengewoon die niet starten rond het IJssel- en Markermeer gelden er afwijkende voorwaarden aangezien bij die tochten ruim tevoren boten gehuurd worden.

Door het invullen van het formulier verklaar je je akkoord met de vaaraanwijzingen. Tevens verklaar je de ingevulde gegevens beschikbaar te stellen voor het doel genoemd in de privacyverklaring.

Niet-leden kunnen zich éénmalig voor een tocht aanmelden om de formule van de CZT te ervaren. Leden krijgen echter voorrang bij de indeling. De indelingscommissie maakt ca. 10 dagen voor vertrek de indeling bekend.


Scroll naar boven na inzenden. Wil je zeker weten dat je aanmelding is doorgekomen check dan de ledenpagina Deelnemers aan de tochten.