Commissie Bootindeling

Deze commissie verdeelt de bemanning (opstappers) over de schepen. Zij houdt daarbij rekening met persoonlijke wensen en de bemanningseisen die voor de verschillende tochten zijn gesteld. Daarnaast maakt de commissie een vaarplan voor de tocht en stelt dit voor aan de schippers en de opstappers. De uiteindelijke bestemming van de tocht wordt vastgesteld op de schippersvergadering voorafgaande aan de tocht.

JanWillem Eendebak Arjan van der Laan
JanWillem Eendebak Joke Oosterbroek Arjan van der Laan

Commissie Buitengewoon

Deze commissie is als initiatief vanuit de leden in 2016 ingesteld. De commissie heeft tot doel om in de zomerperiode, wanneer de meeste schippers van de CZT zelf met hun boot op vakantie zijn, een tocht te organiseren met huurschepen in zeilgebieden die bij de normale CZT-tochten niet bereikbaar zijn.

 Bert Wanders  Arjan van der Laan  
Bert Wanders Arjan van der Laan Lucien Perizonius

Website

Marti Rijken is webmaster van de CZT-site. Verslagen van tochten, foto’s en andere kopij kunnen bij hem aangeleverd worden. Grote bestanden via bv. www.wetransfer.nl

Marti Rijken
webmaster
Willem Dantuma

 

Schepen en Veiligheid

De coördinator Schepen en Veiligheid bewaakt de toepassing van de de CZT-Vaaraanwijzingen, waaronder het verkrijgen van een indruk van schepen en schippers. Hij doet daarvoor een beroep op andere leden.

JanWillem Eendebak
Jan Willem Eendebak Henk Beekhuizen