HomeBerichtenMistral heeft de 1e prijs in haar klasse van de 18e CAMR gewonnen.

Reacties

Mistral heeft de 1e prijs in haar klasse van de 18e CAMR gewonnen. — 3 reacties

  1. Mistral is vrijdag 19 augustus weer terug in haar thuishaven Lemmer na een tocht van 4 weken vanuit Stavern bij Larvik, door de Noorse fjorden, Zweedse scherenkust Stromstad, Hunnebostrand, Marstrand, Varberg, Halmstad door de Sont naar Helsingor, Nyhavn in Kopenhagen, Deense eilanden met zijn pittorekse haventjes, zoals Stege, Omo, Lohals, Marstal, Soby, en van Laboe bij Kiel door Kielerkanaal naar Brunsbuttel, Helgoland, Borkum, Terschelling, Harlingen. Met dank voor alle felicitaties, JanWillem

  2. Gefeliciteerd JanWillem! Ik wist niet dat je aan die zeilwedstrijd deelnam maar zag je toevallig wel de kant van Noorwegen opgaan op Vesselfinder

  3. Wat een mooie prestatie Jan Willem (en bemanning). Knap om drie dagen zo scherp te blijven. Petje af.